Det här är jag, när jag mår som bäst. Ute i naturen i en lugn och harmonisk miljö. Gärna med en kopp kaffe i handen och mer än gärna uppe på något högt fjäll i vackra Norge!

Mitt namn är Jenny Hamrin och jag är en 33årig tvåbarns mamma som bor i en 3:a i två etage på stadsdelen Norrstrand i Karlstad. 

Med mitt företag KAOS till ordning knyter jag liksom lite ihop säcken för hur jag vill leva mitt liv och vad jag brinner för.

Vägen till vart jag står idag har absolut inte varit solklar och inte alls speglat utåt sett att det är hit jag har velat, men det har funnits en röd tråd hela tiden. Jag har gång på gång nåt framgång för att jag är bra att strukturera och organisera och jag älskar att träffa nya människor och få dem att må bra.

Min resa i arbetslivet började inom lesakshandeln där jag började som extraanställd som sedan hastigt blev fast anställning och sedan ansvar som butikschef för en egen leksakbutik. Jag älskade att överträffa kundernas förväntningar, att butiken var strukturerad efter kundens köpbeteende och att min personal mådde bra och trivdes på jobbet.

Efter ca 1 års mammaledighet valde jag att söka mig mot nya utmaningar och fick då äran att börja jobba på ett stort heminredningsföretag som säljare av allt från textilier, sängar och förvaringslösningar. Här föddes egentligen mitt stora intresse för hur mycket möjligheter det finns till att optimera sitt hem för en mer stressfri vardag.